Vad är healing?
Ordet "healing" betyder "läkning" och har funnits i olika kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan. Healing skapar välbefinnande genom att återställa balansen i sinne, själ och kropp. Det finns olika former av healing och jag använder mig av Reiki healing som är den mest använda healingformen i Sverige. Den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter ifrån, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin.

Hur går behandlingen till?
Behandlingen pågår mellan 30-90 min. Jag styr inte tiden, den styrs av hur din kropp och själ mår. Du ligger påklädd på behandlingsbänken. Jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos dig. Genom detta aktiveras immun-försvaret och den självläkande kraften inifrån!

Många gånger när jag ger healing så får jag kontakt med "andra sidan", men det finns inga garantier för att så sker. Jag frågar alltid om du vill veta om en "besökare" kommer. Jag kan också om du så önskar ge dig vägledning utifrån det som framkommit under behandlingen, samt chakrabalansering.

Vad kostar det?
Healing inklusive chakrabalansering samt andlig vägledning
1200:- (tid 2 tim)