Seans/Andlig vägledning i grupp (minst 7 personer)

Vill du bjuda hem dina vänner på en seans eller boka in en tid hos mig för seans för flera deltagare så är du varmt välkommen att höra av dig. Som värdinna för en seans hemma hos dig så bjuder du på "fika" övriga deltagare betalar 300:- /person (Bor du utanför Gävle så tillkommer 25:-/mil)

Privat sittning/Andlig vägledning 
Istället för en seans med flera deltagare så finns det möjlighet att  boka in en privat sittning. Det har så klart sina fördelar eftersom du då inte behöver dela din tid med någon annan och du får personlig andlig vägledning.

Ibland kan vi känna oss vilse i livet, vi vet inte vilken väg vi ska ta, ibland har vi svårt att släppa taget om något som tar energi ifrån oss, ibland har vi svårt för att sätta sunda gränser och ibland så behöver vi bara bli lyssnade på. Oavsett var vi befinner oss i livet, så är i alla fall jag övertygad om att  vi får hjälp/vägledning från universum, från våra guider, änglar och våra nära och kära.

Jag arbetar alltid under tysthets-löfte, det vill säga att det som framkommer och det vi pratar om under sittningen det stannar i våra hjärtan.

Vad kostar det?
550:-  (1 tim)
850:-  ( 2 tim)